Markt onder de Linden 2019

RV Galerie & Atelier is geopend tijdens Markt Onder de Linden

Flyer van Markt Onder De Linden 2019

Gonny Wagner, Stilleven met mobiel
Gonny Wagner, Stilleven met mobiel

Rian Verbeek en haar collega’s Gonny Wagner en Lisbeth Jørgensen Veillat zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de aankomende welbekende Markt onder de Linden in Noordwijk in de weekend van 8-9 juni 2019.

Uiteraard is de Galerie beide dagen open: – Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur – Zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Rian Verbeek, Dravende Paarden
Rian Verbeek, Dravende Paarden

Naast de kunstwerken van Rian, Gonny en Lisbeth zijn er beelden van Ghislaine van Tongeren te zien en foto’s van Frederike Simons. De Noordwijkse Eveline Boot zal weer met haar pottenbakkersschijf komen om met kinderen samen iets moois te creëren. Kom vooral langs!!

Blauwe kan en bol
Blauwe kan en bol, Lisbeth Jørgensen Veillat

Tijdens dit mooie evenement exposeert Lisbeth J. Veillat tevens op zondag 9 juni met enkele van haar unieke beelden in de tuin aan ’t Laantje 13. Gonny Wagner en Rian Verbeek exposeren met een collectie in de Oude Jeroenskerk tegenover het gemeentehuis (tezamen met de Noordwijkse kunstschilder Arie Plug en Burgerveense keramiste Lonny van Rijn) vanaf 8 juni tot 8 juli. Informatie over alle exposities, muziek en open tuinen is te verkrijgen op de markt bij de informatie kraam van de Vereniging de Oude Dorpskern of is te vinden op de website van ‘de Oude Dorpskern Noordwijk’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *